Genoten & voldaan


11 mei, EWOB, Voorthuizen

Noem het een doel, noem het een wens, vermoedelijk blijft het een droom. Een keer spelen op het European World of Bluegrass Festival (EWOB). Dat was tenminste onze insteek en het gesprek voor en tijdens de trip. Woensdag vertrokken en op de camping meteen aan het jammen geslagen met de jongens die wél op het podium staan. En dan, zomaar opeens een telefoontje. Of we in kunnen vallen voor een groep die uitgevallen is?! Zeker weten kunnen we dat!!! Gelukkig nog niet op het podium maar tijdens twee gigs in de stad. Dat ging lekker en was leerzaam. En wie weet wat volgend jaar brengt…

Reactie plaatsen

Reacties

Anny
20 dagen geleden

Wat leuk dat we een berichtje achter kunnen laten, wat een top middag in de Peel, kijk uit naar het volgende optreden❤️


5 mei, De Pelen, Nederweert

Wat een middag!! De zon deed goed mee net als het publiek. Dan kun je je niet aan je programma houden maar speel je door. De PeelTribune twee sets afgeladen vol, een collecte mand gevuld met waardering en een tevreden gevoel in de buik. Wij waren aangenaam verrast. Verrast met de gezichten die we herkenden van het optreden in Cwartier. Verrast door een oprecht traantje (dat doet muziek soms). Verrast door alle complimentjes die we in dank hebben aangenomen. Wat ons betreft: tot de volgende keer!


She did not even say goodbye

21 april, Esdoornstr Nederweert

Wisselvallig weer zorgt voor wisselende stemming. Zowel "gaan we wel door in de kou"? Als "ik had mijn gitaar toch net gestemd"? Gelukkig zijn we doorbijters en hebben we de kou voor lief genomen. Twee sets stonden op het programma. Het zijn er drie geworden. Dat heb je als er veel belangstelling is van vrienden en bekenden en van vriendelijke onbekenden. Het was hard werken en dan is de beloning navenant. Het was gezellig en de zon ging branden!!


20 april, Cwartier, Weert

Het zit erop, de kop is eraf, ons eerste optreden voor publiek is een feit. Het was leuk en zeker de moeite waard. Yuppe was een aangename gastheer, een sociale gast. Alles super geregeld voor die vier muzikanten-in-spanning. En zenuwen is goed. Als je de spanning niet meer voelt, dan is het een sleur, een trucje.

Tijdens beide sets waren er een groot aantal mensen die even luisterden, maar nog meer die lang bleven met een glimlach op het gezicht. Daarom denken we dat onze eerste gig een geslaagde gig was. En, niet onbelangrijk, zelf hebben we er ook van genoten.

Voor mensen is er altijd een drempel om mee te doen. Gelukkig hebben honden daar niet zo moeite mee ;-)